oma´s biersenf

(2)
Tuotevarasto on loppumassa, toimitusaika 1-3 päivää
€ 4,90
- 0,19 L St. € 25,79 / L
* Hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron. Plus Laivaus

Itse tuote ei välttämättä ole Hertlin keksintö, mutta Hertl-panimon olutsinappi on niin herkullista, että sen voisi melkein olettaa.

Viimeisimpään vallankaappaukseensa panimomestari David Hertl istuutui isoäitinsä Edeltrautin kanssa ja kehitti hienon levitteen, joka ei vain sovi täydellisesti tuoreen kiviuunileivän, leikkeleiden ja juuston kanssa, vaan myös harmonisoituu ihanasti oluen kanssa. Tämä ei johdu vain sinapin (ja panimomestari) frankenilaisesta alkuperästä, vaan ennen kaikkea siitä, että se sisältää tavallisten ainesosien lisäksi runsaan annoksen bock-olutta. Tämä erityinen lisäainesosa antaa mausteiselle sinapille hienovaraisen kirpeyden ja lisää monimutkaisuutta ja syvyyttä. Ja vähän alkoholia.

Suosittelemme Davidin isoäidin olutsinappia täydelliseksi lisukkeeksi runsaan välipalan kera: hapanleipää rapealla kuorella, tuoretta Ziebeleskätä, ruohosipulia, voita, hienoa juustoa ja runsaan olutsinappipisaran päälle. Täydellinen. Epätavallinen sinappi sopii kuitenkin myös kermaiseksi pohjaksi herkälle salaattikastikkeelle. Runsas sinappi maistuu ihanalta varsinkin talvisalaattien, kuten lammassalaatin, kanssa. Jos haluat nauttia sinapin lisäksi koko välipalan, suosittelemme välipalapakettia , jossa on sinappi, lihamureke ja pullo olutta.

Sisältö


Brauerei
Braumanufaktur Hertl Braumanufaktur Hertl
Bierothekin® tunnus
10046071
EAN
4260472211120
Paino
0.19kg(0.19kg pakkauksen kanssa)
LMIV
Vastuullinen elintarvikealan toimija (EU)
Braumanufaktur Hertl, David Hertl, Thüngfeld 61, 96132
Schlüsselfeld Deutschland(DE)
MHD
31.07.2025
Bierregion
Deutschland
Oluen tyyli
Lisää tyylejä
Ingrediantit

Keskitulinen sinappi 83% (vesi, sinapinsiemenet, etikka, suola, karamelli, mausteet, sakariini), bock-olut * 17% (vesi, ohramallas , humalahiiva) *Sisältää alkoholia

28.11.2021
28.11.2021

Lisää arvostelu

Sinun arviosi: 
ILMAINEN OLUTNEUVONTA
Onko sinulla kysyttävää tästä oluesta? Olemme täällä sinua varten.
0800-243768435 (ilmainen)
shop@bierothek.de
kauppiaat tai ravintoloitsijat
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Tarkastus paikan päällä
On Oma´s Biersenf alkaen  Braumanufaktur Hertl Saatavilla myös toimipisteessäni?

Sitäkin voisi maistaa