simco 3 „hopfiges lebensglück“

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla
€ 2,90
MEHRWEG 0,33 L Pullo € 8,79 / L
Loppu varastosta

Ilmoita minulle

Kirjoita sähköpostiosoitteesi tähän saadaksesi tiedon kerran heti, kun artikkeli on jälleen saatavilla.

* Hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron. Plus Laivaus plus Tallettaa 0,08

Simco 3 Hopfiges Lebensglück on klassinen India Pale Ale S. Riegelen panimosta. Tämä panimo rakastaa olutta. S. Riegelen panimolle olut on yhteisöllistä. Heidän oluensa edustaa nautinnollista elämäntapaa. Rehellinen, maanläheinen ja ei-tohtori. Ne ovat edelleen uskomattoman monipuolisia ja monipuolisia. Monimutkaista mutta ei kuitenkaan monimutkaista. Riegelessä olut on oma maailmansa täynnä nautinnon hetkiä, tarinoita ja myyttejä.


India Pale Ale Simco 3 Hoppy Life's Happiness on velkaa humalan arominsa onnistuneelle humalalajikkeiden triadille Hallertauer Perle, Hallertauer Opal ja Simco. Joten kaksi perinteistä baijerilaista humalalajiketta ja yksi amerikkalainen humalalajike yhdistyvät. Tämä kohtaus voisi helposti sijoittua olutpuutarhaan ja ehdottaa oluen täyttämää iltaa, joka on täynnä humalan onnea. Katsotaanpa siis tarkemmin tämän kohtauksen näyttelijöitä. Hallertauer Perle on kotipanimoiden yleisimmin käytetty humala hyvien säilytysominaisuuksiensa ansiosta. Hallertauer Perleä voi käyttää joko kitkeränä tai hieman mausteisena aromihumalana. Hallertau Opalille on ominaista mausteinen, pippurinen aromi, jossa on yrttisiä vivahteita aniksen ja ruohon suuntaan. Ominainen aromiprofiili on selvästi tunnistettavissa erityisesti vastakorjuussa humalassa. Oluen katkeruus ei ole liian voimakasta. Juomassa ja tuoksussa on havaittavissa aromaattisten vaikutelmien tasainen kehitys, jossa tunkeutuu hieman sitrushedelmäinen vivahde. Amerikkalainen Simco lupaa aina etualalla hedelmäisiä mustikan, herukan ja karhunvatun aromeja - yhdistettynä passionhedelmä-, luumu- ja ananastuoksuihin sekä limen vivahteisiin.


Nämä kolme yhdessä luovat todellisen makujen ilotulituksen. Lasissa Simco 3 Hoppy Life's Happiness näkyy vaalean, maitomaisen meripihkan värisenä ja vaikuttavalla vaahtopäällä. Nenä tuoksuu kypsältä aprikoosilta ja greipiltä. Maussa erittäin miellyttävä greipin katkeruus yhdistyy makean hedelmän kanssa. Tuoreet yrtit kukkivat käytävässä ja niitä tukee erittäin täyteläinen mallasrunko. Jälkimaussa taas ihanat humalat. Sirkku on myös täydellinen - ihanan täyteläinen ja monimutkainen.


Sisältö
0,33 Litra Pullo

Brauerei
Brauerei S.Riegele Brauerei S.Riegele
Bierothekin® tunnus
10101046
EAN
42333937
Paino
0.33kg(0.51kg pakkauksen kanssa)
Tallettaa
€ 0,08
LMIV
Vastuullinen elintarvikealan toimija (EU)
Riegele KG, Frölichstraße 26, 86150
Augsburg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Oluen tyyli
Intia Pale Ale
Elintarvikkeiden suositus
Käynnistin: Mausteinen kova juusto viikunasinappilla
Pääruoka: Mac n -juusto
Jälkiruoka: Crepes hedelmillä
Alkoholipitoisuus
5.0 % vol
Alkuperäinen vierre
13.5 ° Plato
Ingrediantit

Vesi, ohramallas , vehnämallas , humala (Hallertauer Perle, Opal, Simcoe), hiiva

Lisää arvostelu

Sinun arviosi: 
ILMAINEN OLUTNEUVONTA
Onko sinulla kysyttävää tästä oluesta? Olemme täällä sinua varten.
0800-243768435 (ilmainen)
shop@bierothek.de
kauppiaat tai ravintoloitsijat
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Tarkastus paikan päällä
On Simco 3 „Hopfiges Lebensglück“ alkaen  Brauerei S.Riegele Saatavilla myös toimipisteessäni?

Sitäkin voisi maistaa