Ocean Beer

Maailman valtameret ovat valtava luonnonvarojen lähde. Tonneittain kalaa ja muita mereneläimiä pyydetään päivittäin nälkämme tyydyttämiseksi. Otamme vettä, leviä ja simpukoita sinisiltä avaruuksilta ja menemme niihin, kun tarvitsemme rauhaa, selkeää päätä tai vilvoittelua. Kylpemme, uimme ja snorklaamme siinä, ratsastamme sen aalloilla, sukeltamme sen käsittämättömiin syvyyksiin ja annamme niiden kantaa itsemme. Rakastamme vettä, ja silti maailman vedet ovat epävarmassa tilanteessa. Myös kolme madridilaista ystävää tulivat tähän johtopäätökseen ja päättivät olla enää istumatta toimettomana katsomassa tragediaa.

Surffilaudalta panimoon

Yhdessä surffaillessaan pojat huomasivat, että roskien määrä kotimaansa vedessä ja rannoilla lisääntyi nopeasti. Yhä enemmän jätettä huuhtoutui ja löysi tiensä rannikolle. Puhdistaakseen rannat saasteista he kolme panivat India Pale Alen ja käyttivät tuotot siivousoperaatioiden järjestämiseen. Tämä hanke meni niin hyvin, että vuonna 2020 he perustivat Ocean Beer -merkin ja pystyivät laajentamaan toimintaansa kaikkialle Espanjaan ja maailmaan. Eettisestä ja kestävästä näkökulmasta katsottuna ystävät valmistavat nyt pienen mutta hienon valikoiman oluita ja käyttävät kaiken tuottonsa tukemaan projekteja ja kampanjoita maailman valtamerien hyväksi. Panimon tukemia hyviä syitä ovat mm. mustahiilen vähentäminen arktisella alueella, merilevän säilyttämistä ja kestävää käyttöä edistävä säätiö, delfiinien pelastus ja kaikenlaiset muut instituutiot.

Hyvin mietitty

Tehdäkseen oman yrityksensä kanssa mahdollisimman vähän negatiivista ympäristövaikutusta panimo on kehittänyt pitkälle kehitetyn konseptin kestävään resurssien käyttöön. Muovin ja ympäristölle haitallisten värien ja musteiden käyttö pullojen suunnittelussa on vähennetty minimiin tai kokonaan, kaikki raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää ja CO2-jalanjälkeä pienennetään joka päivä ja kompensoidaan jokaisen vuoden lopussa. Panimolla on panttijärjestelmä ja kiertotalous, jossa jätettä ei juuri synny. Fernando Escribano vastaa oluista: kokenut panimomestari jakaa intohimonsa mereen ja tekee joka päivä parhaansa valmistaakseen herkullisia juomia valtamerien hyväksi. Fernando kehitti kolmen vuoden prosessissa reseptejä, joissa yhdistyvät erinomaiset raaka-aineet ammattitaitoon ja hyvään tarkoitukseen. Panimo ja sen fanit ovat jo saavuttaneet paljon ja sinäkin voit olla osa tätä hyvää asiaa. Sinun tarvitsee vain napata kylmä olut!


Bei uns erhältlich

(0)
€ 2,60
MEHRWEG 0,33 L Flasche - € 7,88 / LTR
0,0
(0)
€ 2,20
MEHRWEG 0,33 L Flasche - € 6,67 / LTR
(0)
€ 2,20
MEHRWEG 0,33 L Flasche - € 6,67 / LTR
3 Tulokset
383__maf__Ocean+Beer+Logo

Ocean Born Foundation
C/ Orense 32, 1º, Of. 4
28020 Madrid

Spanien ES

contact@ocean-beer.org

http://www.oceanbeer.com

Tutustu muihin panimoihin.