Bio-Biere (DE-ÖKO-006)

Oluet & Siiderit. Oikein hyvä. Täysin luomu!

Veganismin, ilmastonmuutoksen ja geenitekniikan aikoina hyvien raaka-aineiden merkitys kasvaa yhä enemmän. Monet ihmiset varmistavat nyt, että he syövät vain haitallisia aineita sisältämättömiä ja heidän terveydelleen turvallisia ruokia. Luomusinetti auttaa valinnassa, sillä se takaa, että kaikki ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä. Luomutuotteiden tavoittelu ei koske enää vain ruokaa, vaan luomu on osansa myös juomavalinnassa. Luomuviini, luomulimonadit ja luomuoluet valloittavat supermarkettien hyllyt ja helpottavat tietoista syömistä.

Koska olut on kaikki suosikkijuomamme ja haluamme aina tarjota sinulle parhaan tarjouksen, etsimme hyviä luomutiivisteisiä oluita ja löysimme etsimämme! Lukuisat panimot tarjoavat luomuoluita tai ovat jopa muuntaneet koko valikoimansa luomuoluiksi. Uusia panimoita tulee joka päivä, jotka arvostavat alueellisia tuotteita, hyviä suhteita paikallisiin viljelijöihin ja raaka-aineiden erinomaista laatua. Haluamme tukea heitä ja tarjota heille alustan ja siksi esittelemme sinulle kerättyjä luomuoluita täällä.

Luomu kukoistaa, eikä vain siksi, että se on terveellistä, vaan myös siksi, että se maistuu hyvältä!

Perinteisten klassikoiden, kuten Bergmann-panimon luomuvehnän tai Riedenburger-panimon Dolden Bockin, lisäksi valikoimassamme on trendikkäitä käsityöoluita, alkoholittomia oluita ja jopa luomusiidereitä. Jos haluat tehdä jotain hyvää kehollesi, juo kohtuudella ja kiinnitä huomiota luomutiivisteeseen!