Lis?tty Bierothek?-sarjaan


Valikoimassamme ei ole vain uusimpia tai trendikkäimpiä markkinoille tulevia oluita, vaan myös klassikoita globaalilta olutskeneltä.

Miten olueni pääsee Bierothek®-valikoimaan?

Oletko panimomestari ja sinulla on yksi tai useampia oluita, joita meidän pitäisi ehdottomasti kokeilla? Otetaan se sitten esille! Lataa Bierothek®-perustietolomake , täytä se jokaisen oluen kohdalla ja lähetä se Bierothek®-pääkonttoriin 1-2 testipullon kanssa.

Miten valintaprosessi toimii?

Se, tuleeko ja mikä uusi olut valikoimaan tulee, päättää kahden olutsommelieremme Christian Klemenzin ja Stefan Kafaran ammattimainen arvio. Tarkista ensin tallennettujen perustietojen tarkkuus. Tätä seuraa suurin alue: aistinvarainen arviointi. Tuoksu, väri, vaahto, suutuntuma ja lopputulos. Mutta myös luovuudella ja ammattitaitolla on merkitystä. Lopuksi tarkastellaan pullojen ja pakkausten suunnittelua.

Jos suurin osa kaikista kriteereistä on arvioitu hyviksi, otamme sinuun yhteyttä ja annamme kattavan palautteen. Tämän jälkeen alkavat sopimusneuvottelut, jotta uusi olut pääsisi Bierothekin® hyllyille.

Tietysti otamme myös sinuun yhteyttä ja annamme palautetta, jos tuote ei valitettavasti päässyt Bierothek®-valikoimaamme.

Bierothek®-sarja

Bierothek®-valikoimaan kuuluu tällä hetkellä yli 500 tuotetta. Meiltä löytyy oluen lisäksi limonadeja, laseja, kuponkeja, onnittelukortteja, suklaata, pastaa, konjakkeja ja paljon muuta käsityöoluen teemaan sopivaa.

Bierothek®-valikoima on jaettu omiin tuotemerkkeihin, omiin/yksinoikeudellisiin brändeihin ja kumppanibrändeihin.

Oluemme tulevat yli 20 maasta, pääasiassa Saksasta, Belgiasta, Yhdysvalloista ja Isosta-Britanniasta.

Luovat olutpalvelut


Jos oluesi kuuluvat Bierothek®-valikoimaamme, palvelumme ei lopu tähän. Logistiikkapalveluihimme kuuluvat peruskylmäsäilytys, tukkukeräily ja toimitus sekä verkkokaupan täyttäminen. Tarjoamme myös kaupankäyntipalveluita, kuten myyntianalyysin ja markkinoinnin.

Tuoteluettelo tulossa pian


  1. Lähetä näytteet, tiedot, hinnasto Bierothek®:iin
  2. Bierothek®-olutsommelier maistelua ja arviointia
  3. Toimittajan peruslomakkeen ja listausmallin täyttäminen
  4. Tuotteen luominen Bierothek®-järjestelmässä
  5. Toimitus jäähdytettyyn Bierothek®-keskusvarastoon
  6. Toimitus Bierothek®-konttoreille, jälleenmyyjille ja loppuasiakkaille
  7. Suora yhteyshenkilö mainostoimenpiteisiin, tapahtumiin jne.

Testilistaus

Ennen kuin tulet Bierothek®-valikoimaan ja markkinatestiksi, sinulla on mahdollisuus osallistua testilistaukseen. Tämä tarkoittaa, että tuotteesi jaetaan pieninä erinä (1 yksikkö) Bierothek®-konttoreillemme. Saat yksityiskohtaisen data-analyysin noin 4 viikon kuluttua. Lähetä meille täytetty Bierothek® perustiedot ja 15 pakkausta ilmaiseksi.

Kiinnostunut?

Haluatko myydä oluesi yhdessä vahvan Bierothek®-kauppakumppanin kanssa? Ota yhteyttä – löydämme sinulle täydellisesti räätälöidyn palvelupaketin.

Ottaa yhteyttä

Stefan Kafara
Valtuutettu allekirjoittaja / Osto- ja logistiikkajohtaja
Puh.: +49 (0) 951 30178389
Sähköposti: stefan@bierothek.de

Lataukset

Bierothek® perustiedot / Bierothek®-Stammdatenblatt (18.74 KB)
;