Autenrieder

“Autenrieder-olut – Sitoutunut hyvyyteen vuodesta 1650”. Autenrieder Schlossbrauerei käyttää tätä vaikuttavaa iskulausetta mainostaakseen erinomaisia oluitaan. Mutta olutta on luultavasti valmistettu Swabenin panimossa paljon pidempään.

Perinne ja tulevaisuuden näkymät

Nykyään Autenriedin linnan panimon johdossa on useita Feuchtmayr-sukupolvia. Ennen kuin Feuchtmayrin perhe sai panimon haltuunsa, se oli jaloissa käsissä. Heinrich Lapière perusti yrityksen vuonna 1650, ja kului yli 300 vuotta, kunnes Leonhard Feuchtmayr otti johdon. Siitä lähtien valtikka on siirtynyt sukupolvelta toiselle ja Feuchtmayr-perhe hyvällä mainellaan edustaa erinomaista laatua ja vastuullisuutta ihmisistä ja luonnosta. Feuchtmayrs yhdistää perinteiset reseptit uusimpaan panimoteknologiaan ja käsin poimituihin raaka-aineisiin. Tuloksena on laaja valikoima maukkaita oluita, jotka tekevät vaikutuksen panimon kanta-asiakkaiden lisäksi myös lukemattomien kilpailujen tuomareihin. Perheelle on tärkeää viedä rikas perinne tulevaisuuteen ja säilyttää oluen kulttuuriperintö. Panimon omassa majatalossa, johon kuuluu hotelli, voit antaa koko perheen omistautumisen ja innostuksen valloittaa. Ja jokainen panimotaidosta kiinnostunut voi maistaa panimoa Autenrieder Brewery Experience Worldissa, maistaa herkullista olutta ja oppia jotain oluen tapahtumarikkaasta historiasta.

Erinomaista laatua oleva olut

Autenriedin linnan panimon elävää olutkulttuuria tärkeämpää on kuitenkin tietysti olut. Panimo täyttää kaikki erinomaisten panimoiden peruskriteerit: panimovesi tulee panimon omasta syväkaivosta. Schlossgartenquellessa on pehmeää, mineraalipitoista vettä, joka muodostaa täydellisen pohjan maukkaalle oluelle. Myös muut panimoraaka-aineet ovat erinomaista laatua: esimerkiksi humalaa käytetään vain luonnollisessa muodossaan ja se tulee paikallisilta humalanviljelijöiltä, jotka kasvattavat vihreää kultaa äärimmäisellä huolella ja terveellä annoksella intohimoa. Umbel-humalalla sanotaan olevan erityisen korkea aromitiheys, mikä vaikuttaa osaltaan oluen makuun. Hienot raaka-aineet prosessoidaan itse asettamien laatustandardien mukaisesti, ja erityistä huolta tässä prosessissa on ihmisen ja luonnon symbioosi. Autenried Castle Brewery toimii kiertotalouden periaatteiden mukaisesti: ihmiset ovat keskiössä ja sopusoinnussa luonnon kanssa. Se, mikä on otettu luonnollisesta organismista, syötetään siihen takaisin muualle. Esimerkiksi panimoprosessin jäännökset toimivat lannoitteena panimon omaan ohranviljelyyn. Oluentutkija hyötyy panimon toimintaperiaatteesta, koska koko prosessi on läpinäkyvä ja panimo on vastuussa jokaisesta vaiheesta raaka-aineiden viljelystä valmiiseen tuotteeseen. Heidän hyvä työnsä on tuonut Feuchtmayr-perheelle EC-sertifikaatin lisäksi lukuisia ympäristöalan palkintoja.

Erinomainen olut puhtaalta pöydältä!


Bei uns erhältlich

(2)
€ 39,90
MEHRWEG 1 St. PAKET - € 39,90 / St.
Die Bierothekin® markkinapaikka
24.04.2024
(1)
€ 1,00
€ 2,90
MEHRWEG 0,50 L Flasche - € 2,00 / LTR
16.05.2024
(1)
€ 1,25
€ 2,50
MEHRWEG 0,33 L Flasche - € 3,79 / LTR
(0)
€ 19,90
MEHRWEG 1 St. PAKET - € 19,90 / St.
Liian suosittu
Die Bierothekin® markkinapaikka
(1)
€ 24,90
MEHRWEG 1 St. PAKET - € 24,90 / St.
Liian suosittu
Die Bierothekin® markkinapaikka
(0)
€ 2,90
- 1 St. - € 2,90 / St.
Liian suosittu
6 Tulokset
185__maf__Autenrieder+logo

Schlossbrauerei Autenried GmbH
Bräuhausstr. 2
89335 Ichenhausen-Autenried

Deutschland DE

info@autenrieder.de

http://www.autenrieder.de

Tutustu muihin panimoihin.